• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Öreg családi ház átlalakítása Balassagyarmaton - 2015

Több éve eladhatatlanul álló öreg családi ház áttervezésére kértek fel. Ügyfelem abban bízott, hogy a ház átépítésével, modernizálásával jobban eladhatóvá válik vagy esetleg a családjuk számára is jobban használható lesz. 

Elsősorban a földszinten elhelyezkedő terek átalakítására koncentráltunk, mivel az emeleten csak a hálószobák helyezkedtek el.

A földszinten a tereket jobban egybe nyitottam, nagy új modern nyílászárók kerültek betervezésre, hogy világosabb helyiségeket kapjunk. A berendezést illetően a skandináv stílus irányába mozdultam el. A színvilág tekintetében a minimál stílusban használt, feketét, fehéret,bézst alkalmaztam és néhány tárgyon megjelenítve a piros színt.

A fürdőszoba előtti teret egy mini fitnesznek alakítottam ki egy infra szauna és kondigép elhelyezésével. Innen és a konyhából nyíló nagy teraszajtókon át lehet kimenni az újonan kialakítandó hatalmas teraszra. Ez eddig nem tartozott a házhoz, viszont a nagy kert ezt lehetővé teszi. A terasz lehetőséget ad grillezésre, napozásra, étkezések lebonyolítására is, nyár esti kiülős beszélgetésekre.

A modern stílusú fürdőben padlóösszefolyós zuhanyzó került kialakításra és egy pultra ültetett mosdó, mely alatt fiókos megoldással tárolható a szennyes és takarító szerek. A pult alatt a mosógép is elfért. A fürdő másik részén elszeparálva található a WC.

A nagy nappali és az étkező tér szinte egybe ér így, akár nagyobb társaság fogadása is lehetséges. A konyha kicsit ugyan kisebb lett mint az eredetileg volt, de a modern konyhaszekrénybe a kisebb helyen is beépítésre tudott kerülni az összes konyhagép és mindennek lett helye.

A konyha másik falán egy kétszemélyes reggeliző pult került kialakításra ahonnan a nagy terasz ajtón keresztül tökéletes kilátás nyílik a kertre és az új teraszra.

A modern lakberendezési stílusban átalakított családi ház látványtervei:

 

Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.