• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Új építésű családi ház berendezése és kivitelezése Gyálon - 2019

Ügyfelem Gyálon vásárolt egy új építésű, modern családi házat. A feladatom a ház belsejének kialakítása volt modern stílusban és az elkészült tervek alapján cégünk kivitelező és asztalos csapata valósította meg az enteriőrt. A házban a fehér falakat minimál bézs színűre festettük, a nappaliban a biokandalló köré szeletelt dekor kő került színvilágában harmonizálva a helyiségben található bézs és barna színekkel. Ez a dekor kő az előszobai tükör köré is felkerült dekorációnak. A házat építő cég a hálószobák falaira sötét színű tapétákat tett fel, ezeket a tapétákat leszedtük és a helyükre vidámabb színvilágú, modern tapéták kerültek a Casamance és a Khróma gyártók termékeiből. A fürdőszobákban a világítást és a kézmosdókat kellett újra gondolni és a szükséges kiegészítőket megtalálni a kényelmes használatukhoz. A kádra kádparaván került, új mosdókat és csapokat szereltünk fel és a fürdőszobai tükrös szekrényekhez kialakítottunk tükörvilágításokat.

A fürdőszobákba és a lakás többi helyiségébe is egyedi tervezésű, selyemfényre fújt bútorok kerültek, melyeket asztalos csapatunk gyártott le.

A házban a ruhák tárolásának megoldása jelentett komolyabb kihívást, mert a szobákhoz gardrób helyiséget nem terveztek. Így minden szobában meg kellett oldani, hogy ruha tárolásra alkalmas szekrények is elférjenek. A szobák kis méretei miatt csak egyedi gyártású bútorokban lehetett gondolkodni. A szülői hálószobába éjjeli szekrény funkcióval egybekombinált bútorok kerültek, melyeknek a felső és alsó részei is alkalmasak ruhatárolásra, de a pult rész és a felsőrész aljába mart LED világítás éjjeli szekrény funkcióra is alkalmassá teszi a bútort. Az előszoba hosszú folyosója lehetőséget adott egy hosszú gardrób szekrény és cipős szekrények elhelyezésére.

A gyerekszobába vidámabb színek és mintás gyerek tapéta került a falakra. A vendégszoba egyben dolgozóként is funkcionál. A kettős funkciót egyedi bútorokkal valósítottuk meg és a vendégágy szerepét egy kényelmes Aqua clean szövettel borított kanapé biztosítja a Königs-Art bútorstúdió kínálatából. A nappali kényelmes és modern kanapéja szintén az ő termékeik közül került kiválasztásra.

Eredeti állapot:

3D látványtervek:

Elkészült állapot:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.