• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Modern lakberendezési stílus

Modern lakberendezési stílus

A modern stílus nagyon hasonlít a minimál stílushoz, viszont sokkal többet enged meg a színhasználatban, több díszítést alkalmaz és nagyobb körű anyaghasználatot tesz lehetővé, ettől barátságosabb és otthonosabb hangulatot áraszt. Manapság ez az egyik legkedveltebb stílus.

Megjelenik a falakon a tapéta látványelemként, vagy más jellegű dekor elemek. Bátran lehet fa, fém, üveg, kő, vagy fényes anyagokat használni itt. Jellemzően meleg színárnyalatokkal dolgozik, a barna , bézs színek itt is jellemzőek, de az élénkebb színek használata is lehetséges. A dekorációra is több hangsúlyt fordít, mint a minimál stílusban, de azért visszafogottan. A modern stílusban a szögletes formák mellett, nyugodtan lehet kerek, íves formákat használni, sőt ettől lesz igazán trendi és különleges ez a stílus. Ez a bútorok vonalvezetésére is jellemző, mert a letisztult formákat ugyan előnyben részesíti, de helyet ad az íves vonalaknak is.

A modern stílusba nyugodtan becsempészhetünk egy-egy izgalmasabb textíliát, szőnyeget, vagy érdekes kárpitozású fotelt, széket, mely otthonunk díszévé is válhat.

Képek forrása: images.google.com


Korábbi munkáim modern stílusban:


Ha álmai otthonát modern stílusban szeretné berendeztetni,
akkor vegye fel velem a kapcsolatot:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.