• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Mit nyújtunk üzleti ügyfeleinknek?

Miért más üzlethelyiséget, irodát vagy hotelt tervezni, mint egy otthont?

Ezeknél az üzleti típusú tereknél komolyabb belsőépítészeti feladatokat kell megoldani komolyabb szaktudással, mint egy lakás berendezésénél. Figyelembe kell venni a szakmai és hivatali előírásokat. A dizájnnak itt nemcsak jól kinézőnek kell lennie, hanem professzionálisnak, mely közvetíti a cég értékeit, bizalmat keltő, vonzó az oda érkezők számára, és biztosítja az elvárt hasznot a befektetők részére.

Mi az amit üzleti Ügyfeleinknek nyújtani tudunk belsőépítészeti gondolkodásmódunkkal és szakértelmünkkel?

Befektetők számára:

Az eladásra vagy kiadásra szánt ingatlant megfelelő szakértelemmel és az aktuális trendek ismeretében úgy tervezzük meg, hogy az megfelel az aktuális lakáspiaci igényeknek, követve a befektetői godolkodásmódót a költséghatékonyság oldalán és figyelembe véve maximális haszon és megtérülés elérését. Az elkészült látványtervekkel és alaprajzokkal már a munkálatok alatt hirdetheti a lakást még mielőtt elkészülne. A kiviteli tervcsomag és a folyamatos lakberendezői jelenlét pedig lehetővé teszi, hogy a kivitelezők pontosan végezzék munkájukat a tervezett költségkeret megtartása mellett.

Iroda kialakítás cégek számára:

A belső térnek olyan arculatot adunk, mely hordozza a cég értékszemléletét és bizalmat sugároz az ide érkező ügyfeleknek. A cég vezetői és alkalmazottai számára pedig inspiratív és funkcionális tereket alakítunk ki, ahol a nap végéig kényelmesen, a feladatra koncenrálva végezhetik a munkát.

Étterem, kávézó, panzió, hotel és üzlet tulajdonosok számára:

Koncepció tervet készítünk a célközönség elérésére, kidolgozzuk a professzionális design tervet amely a marketing és az üzleti célok megvalósításának a hatékony eszköze is egyben. A vonzó belső tereknek alkalmasnak kell lennie arra, hogy elnyerjék az ügyfelek bizalmát és megerősítsék a hely szakmai hitelességét. A terek funkcióinak helyes kialakítása tudja biztosítani a szolgáltatás profi működését. A tervezés során szem előtt tartjuk a költséghatékonyságot és a megtérülési tényezőket az adott vállalkozás kapcsán.

Első lépésként kérje ingyenes Igényfelmérő konzultációnkat

Komplexebb tervezési, belsőépítészeti feladatok esetében árajánlatunk elkészítése előtt a tevezendő helyszínt díjmentesen megtekintjük, hogy milyen adottságokkal rendelkezik és személyesen átbeszéljük, hogy megrendelőnknek pontosan mire van szüksége. Ezek alapján készítjük el árajánlatunkat a belsőépítészeti tervek elkészítésére.

Kérje INGYENES Igényfelmérő konzultációnkat,
hogy árajánlatot készíthessünk az Önök igényeire szabva!

Időpontot kérek

Üzenetet küldök

SZOLGÁLTATÁSAINK
üzleti ügyfeleink részére

Teljes körű belsőépítészeti csomag

A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig végig kísérjük Ügyfeleinket. Ebben a csomagban minden feladatot leveszünk az Önök válláról.

A korábbi munkáimról részletes leírásokat a Portfolio oldalon talál.

A szolgáltatásról bövebben itt olvashat: Teljes körű belsőépítészeti csomag

Belsőépítészeti tervezés látványtervekkel
Belsőépítészeti tanácsadás
Egyedi bútor tervezés és gyártás
Kivitelezési szolgáltatás

Saját szakember-gárda áll rendelkezésre a kivitelezési feladatok elvégzésére, de igény esetén a kivitelezés történhet a Megrendelő szakembereivel, személyes közreműködésem mellett.

Bemutatóterem
Beszerzés lebonyolítása, házhoz szállítás

Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.