• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Újbudai társasházi lakás pici fürdője - 2015

Megbízóim egy újépítésű társasházban vásároltak egy 67m2-es lakást, melybe 2016-ban tudnak majd beköltözni. 

A társasház építése még folyamatban volt 2015 tavaszán, amikor a megbízást kaptam a fürdőszoba kialakítási tervének elkészítésére, valamint a konyha megtervezésére a tökéletes kényelmi szempontok figyelembe vételével.

A fürdőszoba tekintetében a legfontosabb szempont egy infra szauna elhelyezése volt, úgy, hogy a fürdőszoba többi funkciója ne sérüljön és a kis hely ellenére is kényelmes tudjon maradni.

Szerencsére a lakásban egy külön WC már kialakításra került az építtető által, így nem okozott az gondot, hogy a fürdőbe is betervezett WC megszüntetésre kerüljön. A Wellis által forgalmazott Helios szauna, méreteit, az igényeket és a designt tekintve is megfelelt arra, hogy ebbe a pici fürdőbe kerüljön. A szauna üvegfalai pedig nem zárják le a teret annyira, egy kicsit légiesítik a teret. A pultra ültethető mosdó alatt elfért a mosógép és a kádnál egy kádpraván védelme mellett egy zuhanyzós kádtöltő csap került felszerelésre.

A modern stílusú konyha terültére sok pakolós részt kellett kialakítani, melyek számát a térbe beforduló reggeliző pult alatti terület kihasználásával is gyarapítottam. Az étkező rész és a konyha közötti területen pedig egy üveges tálaló szekrény kapott helyett, melyben az étkezéshez szükséges dolgok és a dísz kerámiák is helyet kapnak.

A modern stílusú társasházi lakás látványtervei:

 


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.