• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Budai lakás felújítása kulcsrakész átadással - 2015

Az Budán található 67m2-es lakás még a 60-as években épült. A tulajdonos fiatal testvérpár modern, fiatalos, a mai kor elvárásainak megfelelő terveket kért

A tervezésen túl a kivitelezési munkálatok lebonyolítását is vállaltuk kivitelező csapatommal.

A konyha teljes átalakításon esett át, mivel a keskeny konyhát a két hosszú falán ablakok és ajtók szabdalták fel, így nehéz feladat volt egy használható modern konyha kialakítása. Az ablakok cseréje közben, az egyik régi ablakot kisebbre cseréltük, így nyertünk egy szabad falfelületet ahol a felső szekrény sort el tudtam helyezni. A konyhába a szükséges modern konyha gépek beépítésre kerültek. A kevés hely miatt a konyhában csak egy reggeliző pult került kialakításra, az étkező rész átkerült a nappaliba. A lakáson a fiatal házigazdák kívánságára a földszíneken kívül a bársonyzöld és lime színek is teret kaptak a vidám fiatalos modern stílusú hangulat megteremtése érdekében.

Konyha eredeti állapot képei:

Az elkészült konyha:

Ezek a színek dominálnak a hálószobában is, ahol a falat Harlequin Momentum tapéta családból származó Flint tapéta díszíti. A 4,2m hosszú egyedi tervezésű és egyedi gyártású gardrób az Egger által gyártott modern bútor lapokból készült.

Hálószoba tervek:

Hálószoba eredti állapot képei:

Az elkészült hálószoba képei:

A fürdőszobába és WC-be modern Zalakerámia által gyártott Selma csempe család került. A fürdőben modern pultra ültethető kézmosdó került és a Ferromix által gyártott Mini Art családba tartozó csaptelepek kerültek beszerelésre.

Fürdőszoba eredeti állapot képei:

Fürdőszoba tervek:

Elkészült fürdőszoba képei:

WC eredeti állapot képei:

Elkészült WC képei:

A nappaliba félköríves és kör alakú álmennyezetek kerültek elhelyzésre, a modern design hangulatot pedig tovább erősíti az ülő garnitúra mögötti falon elhelyezett Harlequin Momentum tapéta családból származó Enigma tapéta. A nappali az étkező funkciót is betölti a lakáson belül. A nappali és hálószoba eredeti halszálkás parkettáját javítottuk és felújítottuk, így a padló is megújult és új színvilágával belesimul a lakás új modern világába.

Nappali eredeti állapot képei:

Nappali tervek:

Elkészült nappali képei:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.