• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Glamour lakberendezési stílus

Glamour lakberendezési stílus

Az angol glamour szó jelentése "ragyogás" vagy "káprázat". Ez a stílus egy fajta nagyvonalúságot tükröz, szereti a finom anyagokat, a finoman kidolgozott látványos kiegészítőket, a fényt, a sokszínűséget.

Egy glamour lakásnál nem kell törekedni a színtiszta stílusokra, bőven megenged egy kis minimált, barokkot, de még akár rusztikus elemeket is. Nagyon nagy barátja az Art Deco a maga eleganciájával és a klasszikusabb stílusok is.

A stílus lényege, hogy minden olyan díszítő elemet felhasznál ami a csillogást, pompát, eleganciát testesíti meg pld. strasszot, gyöngyöt, rojtot, bojtot, tollat, szőrmét, bársonyt, selymet, aranyat, ezüstöt, virág- és egyéb pompázatos mintákat. A lakberendezésben természetesen további számos csillogó-villogó anyag szóba jöhet, úgy mint az üveg, a tükör, a fényes plexi, a gyöngyház, a kristály, a króm, fém.

Kiemelten fontos szerepe van ezekben az enteriőrökben a megvilágításnak, a ragyogó fényeknek, a csillogó effekteknek. Főként a hölgyek kedvelik, de az egyszerűbb változatai az urak számára is elfogadható.

Képek forrása: images.google.com


Korábbi munkáim glamour stílusban:


Ha álmai otthonát glamour stílusban szeretné berendeztetni,
akkor vegye fel velem a kapcsolatot:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.