• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Zuglói lakóparkban glamour stílusú lakás tervezése és kivitelezése - 2021

Zuglói lakóparkban glamour stílusú lakás tervezése és kivitelezése - 2021

Ügyfelem egy 107 m2-es lakás vásárolt a Cordia Thermal Zugló lakóparkban, melyet glamour stílusban szeretett volna berendeztetni.

Ebből a stílusból vettünk ki néhány elemet és kiegészítettük elegáns magasfényű fafurnéros felületekkel, elegáns csillogó tapétákkal, fényes bőrős falpanelekkel és az egészhez hozzátettünk elegáns textileket fényes és bársonyos felülettel. Színvilágban eltérünk egy kicsit a glamour stílus színvilágától, mert Ügyfelem kedvenc színei a mély barna színárnyalatok, a meleg narancsos színek, és a budoáros bordós színvilág. A fő szempont egy kényelmes, 2 fő számára minden igényt kielégítő, látványos otthon kialakítása volt.

Étkező, konyha és nappali 3D látványtervek:

Az előszoba, étkező, konyha és nappali egy egységet képez a lakásban. Ezek a helyiségek lettek a lakás legelegánsabb részei is. Ezekben a helyiségekben a világítást újra kellett gondolni, mert az eredetileg elhelyezett lámpakiállások nem tudtak elegendő fényt adni a nagy tér megvilágításához. A helyiségekbe tálcás álmennyezetek kerülnek LED szalagokkal és LED spotokkal. A meleg fehér fényű LED szalagok hangulati fényekként szolgálnak, a LED spotok szerepe azonban a funkcionális világítás. Az előszoba részen az ajtó fölött eredetileg egy kiálló gipszkarton eldobozolás található, melyben a kapcsolószekrényeket helyezték el, valamint egy másik gipszkarton dobozban a szagelszívót vezették ki. Ezeket a csúnya gipszkarton dobozokat megpróbáltam belesimítani az enteriőrbe, hogy hangsúlyosságuk eltűnjön amennyire lehet és valamilyen látványosabb szerepet kapjanak a térben.

Előszoba 3D látványtervek:

A helyiségekbe egyedi tervezésű bútorok és dekorációk kerültek, melyeket cégünk asztalos csapata gyárt le. Az egyedi bútorokkal minden helyiségben az igényeknek megfelelően tudjuk a teret kihasználni és így az anyaghasználatot valamint a színvilágot is végig tudtuk vinni az egész lakáson. A dekorációknál gyöngyökkel kirakott Anthology tapétát használunk, valamint színes dekor üveget és metszett tükröket.

Gardróbszoba 3D látványtervek:

A hálószobában és a dolgozószobában a dekorációként meleg barna és arany színben játszó bőrmintázatú Anthology tapétát használunk. A csillárok és a lámpák a lakásban kristály elemekkel gazdagítottak az elegancia fokozására.

Hálószoba 3D látványtervek:

Dolgozószoba 3D látványtervek:

A tervek megvalósítására 2021 tavaszán fog sor kerülni kivitelező csapatunk és asztalos csapatunk által.

Eredeti állapot:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.