• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Budapest belvárosi lakás átalakítása minimál stílusban - 2013

A megbízóm egy 70 m2-es első emeleti lakást vásárolt Budapest belvárosában. A lakás régimódi beosztása miatt szükségessé vált a tér újragondolása, átszervezése, ezért a belső válaszfalakat teljesen kiszedték - a régi WC kivételével.

Stílus tekintetében a minimál lakberendezési stílus egyszerű, letisztult formavilága került a koncepció középpontjába. A színvilágot viszont külön kérésre kiegészítettem az arany színnel. A nagy nappali az étkezővel kapcsolódik egy légtérbe, ahol egy bárszekrény és egy borhűtő is elhelyezésre került a társasági összejövetelek kényelmét szolgálva. A különálló konyhát egy nagy üveg tolóajtó választja el az étkező résztől.

A gyermektelen házaspár munkája révén sokat tartózkodik külföldön, ezért a lakás elrendezésénél előtérbe került a sok pakolóhely kialakítása az utazó dolgok tárolására. Amikor itthon vannak, gyakran fogadnak külföldi barátokat, ezért egy vendégszoba kialakítása és két fürdő létrehozása is fontos szempont volt. Egy teljesen különálló, falba rejtett zuhanyzófülkés, WC-vel rendelkező fürdőszoba került a vendégszoba közelébe, a hálószoba pedig befogadott egy lábakon álló design kádat és egy mosdó részt, melyek Indonéz kőpanelből épített elválasztó paraván mögé kerültek.

Eredeti állapot:

3D látványtervek minimál stílusban:

 


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.