• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Új építésű társasházi lakás lakberendezése Budapesten - 2013

Az épülő társasházban lévő lakás belsőépítészeti tervezésével és kivitelezési munkálataival bízták meg cégemet. A lakberendezés a burkolóanyagok, falszínek kiválasztásával kezdődött, meghatározásra került a színvilág, a design és meghatároztuk a költségkeretet. 

A cél egy vidám, fiatalos, de mégis elegáns enteriőr kialakítása volt modern lakberendezési stílusban. Megbízóm kedvenc színei között a fekete is szerepelt , ezért hangsúlyos szerepet kapott a lakberendezésben. Az egybenyíló konyha - nappali résznek a  szerepe  főként a pihenés és a baráti összejövetelek lebonyolítása lesz a jövőben. A konyha és a nappali közötti kapocs a kialakított bortartós szekrény és az étkező-bárpult lett.

Az egyedi tervezésű konyhába beige színű dekor üveg került a falra, mely színében harmonizál a felső konyhaszekrény beige színével, és fokozza a magasfényű fekete konyhaszekrény eleganciáját.

A falak elefántcsont, zuzmó-zöld színéhez elegánsan illeszkedik fekete Rasch vibration tapéta és a fekete színű Indonéz kőpanel, melyek különleges, de egyszerű design elemként emelik a tér hangulatát.

A lányos hangulat a hálószobába vonult be, az orgona színű fal és a hozzá illeszkedő lilás design tapéta használatával, de a kedvenc fekete szín itt is megtalálható az egyedi tervezésű ágy színében.

A lakásban LED világítás lett kialakítva, mely játékos formákba öltött álmennyezetekben lett elhelyezve.

Megbízóm elfoglaltsága miatt a kivitelezést kulcsrakész átadással rendelte meg. Átvállaltam a belső munkálatok megszervezését, felügyeletét és a kivitelezés egy részét is. A legizgalmasabb feladat a különleges Indonéz kőpanel felrakása volt, melynél a kavicsok egy fehér hálón vannak elhelyezve és megoldást kellett találni a fehér háló elfedésére, de kollégáink gond nélkül vették az akadályt, tökéletes munkát végezve! Az  íves és kör alakú  álmennyezetek kialakítása is komoly kihívás volt a kollégák számára, de kiválóan sikerült megvalósítani az általam tervezett formákat! A burkolók és festők az elkészült burkolat kiosztások és színtervek alapján gond nélkül tudtak dolgozni.

Az egyedi bútorokat a terveim alapján készítette el asztalos kollégám. A beszerelésük pedig már rutin szerűen történt. Az ajtók helyére a padlóval harmonizáló anyagból készültek modern tolóajtók. A háztartási gépek és kiegészítők beszerzése pedig  együtt halad a berendezési munkálatokkal.


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.