• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Tervezz Szabadon - 3D látványtervező pályázat

2013. decemberében a CadLine Kft. meghirdette az Archline.interior.XP  3D látványtervező programmal készítendő lakberendezési pályázatát. A pályázati kiírásban egy előre megadott lakás belső terét kellett tetszőleges stílusban berendezni. 

A pályázatot elbíráló szakmai zsűri a lakás három helyiségéről előre beállított kameraállásokból készített fotó-realisztikus képeit véleményezte. A beküldött pályamunkák közül az első 5 helyezett részesült díjazásban.

Számomra ez volt az első pályázat, melyen részt vettem. Nagy várakozással indultam ezen a megmérettetésen és legnagyobb örömömre a pályázati anyagom az 5. helyen végzett, melyet a zsűri díjazott!

Pályázati interjú:

Vónya Tímea lakberendező

Vónya Tímea lakberendező vagyok. A pályamunka készítésénél a minimál stílus elemeit ötvöztem design elemekkel. Élhető, otthonos lakás kialakítására törekedtem, figyelembe véve a funkcionalitásokat és a praktikusságot. Lakberendezőként több stílussal is szívesen dolgozom, nem vagyok egy stílus elkötelezettje sem. Tervezéseimnél a szépség, a harmónia, az egyediség és a design segítségével igyekszem összhangba hozni megbízóim álmait a valósággal és az adott térrel. Számomra egy otthon értelme nem a bútorokat jelenti, hanem az érzést, ami eltölti ott az embereket! Mottóm: "A divat múlandó, a stílus örök."

Eredeti képek:

Berendezett képek:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.