• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Hostel a IX. kerület szívében - 2015

A IX. kerületi egyetemi részhez közel egy régi lakás megvásárlását tervezte ügyfelem befektetési szándékkal. A lakásból 8 fő részére kényelmesen használható hostelt szeretett volna kialakítani, mely fiatal egyetemisták, turisták részére egyaránt kiválóan megfelel.

A lakás adottságai lehetővé tették egy nagy hálóterem kialakítását, melybe egyedi tervezésű emeletes ágyak kerültek. Az ágyakat úgy terveztem meg, hogy alkalmasak legyenek egy intim szféra kialakítására. Minden ágyhoz külön világítás és elektromos dugaljak kerültek, valamint minden vendég kapott az ágya alatt zárható fiókos pakoló részt és a termben saját zárható szekrényt.

A hálóteremből egy kis fürdőszoba nyílik zuhanyzóval és wc-vel, szerencsére a lakásban lehetőség nyílt az előszoba részen egy különálló wc és egy zuhanyzó szoba berendezésére is. A recepciós pult is az előszoba részen kapott helyett, valamint ott került elhelyzésre a mosogép és a takarító eszközök is egy zárható szekrényben. A lakás szívében került kialakításra a nappali, melyben 8 fő tud kényelmesen helyett foglalni, valamint ebből a helyiségből nyílik a tea konyha az étkező résszel. A konyha egyszerűbb meleg ételek elkészítésére is alkalmas, de lakás környékén rengeteg étterem, pub és pizzéria található.

A lakás kialakításánál a modern lakberendezési stílus jegyeit használtam, egy fiatalos lendülettel ötvözve.

A lakás eredeti állapotának képei:

Az elkészült lakás terv képei:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.