• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

3D látványtervek tatabányai cég recepciójának és ügyfélvárójának kialakítására - 2013

Megbízóm egy ügyfélváró és recepciós pult kialakítására adott megbízást. A cég autógumik forgalmazásával és szerelésével foglalkozik. A feladat során a cég arculatát és profilját kellett a kialakítandó modern enteriőrbe bevinni a minimál stílust követve. 

Anyaghasználat tekintetében a tartósság és praktikum került előtérbe egy előre meghatározott szolid költségkeretet figyelembe véve.

Színek tekintetében a cég logójában található kék és fekete színek kerültek előtérbe. A recepciós pultban 2 fő részére kellett munkahelyet kialakítani. Itt történik a munka felvétele és az egyéb adminisztrációs feladatok ellátása. Az egyedi tervezésű pultban helyett kapott a nyomtató és a fénymásoló is, valamint tároló részek kerültek kialakításra a szükséges papírok elhelyezésére. A cég profiljának bemutatását és az ezzel kapcsolatos elismeréseket az ügyfelek a recepciós pult két oldalán elhelyezett vitrinekben tekinthetik meg.

A minimál stílus letisztult formavilága és geometrikussága a bútorok és az álmennyezet vonalvezetésében jelenik meg, megőrizve a tér tágas, szellős elrendezését.


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.