• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Öt csillagos hotel Classic lakosztályainak felújítási terve - 2018

Budapest belvárosában található öt csillagos hotel lakosztályainak átalakítási terveinél fontos szempont volt, hogy akár hosszabb távú kiadásra is alkalmas apartmanok legyenek kialakítva. Feladatom az volt, hogy költséghatékony és modern megoldásokkal, az öt csillagos kategória elvárásainak megfelelő luxus körülményekkel, de mégis az épület palota stílusához igazodó enteriört hozzak létre.

A korábbi teakonyha kíbővítésre került, mosogatógép, főzőlap, mikrohullámú és hagyományos sütővel, melyet a nappali bútorai rejtenek el a nappali rész elől. A konyhapult tovább vezetéseként egy elegáns, egyedi vonalvezetésű, térben álló étkező pult kapott helyett, mely alkalmas baráti beszélgetésekre, vagy otthoni munkahelyként is. A nappali részeként a kanadalló és az olvasó sarok közé bekerült egy kis laptop asztalka is.

Az öt csillagos hotel Classic lakosztályainak design elemei között szerepelnek a nagypolgári stílusra jellemző halszálkás parketta, kandalló, gipszstukkó lábazati és dekor elemek és kristály lámpák.

A falakat elegáns Casamance tapéták díszítik, a fürdőben és a WC-ben pedig merész halszálkás mintázatú spanyol csempék.

A nappali részen található kanapé vendégágy funkcióval is rendelkezik, így alkalmas a lakosztály további vendégek fogadására is. Több személy kényelmes kiszolgálását biztosítja a korábbi fürdőszoba kettéválasztása is, egy különálló wc-re -mely a korábbi bejáratát megtarva a nappali felől közelíthető meg-, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba, mely egybenyitásra került a hálószobával.

A hálószoba eleganciáját és kényelmét növeli a tükrös és tapétás dekoráció mögé rejtett gardrób szekrények elhelyezése,mely kiegészül egy puha bársonnyal borított öltöző puffal. A fürdőszoba mosdó pultja rejti magába a mosó-szárító gépet is, így kényelmesen, egy helyen meg tud valósulni a napi készülődés, egy elegáns, luxust idéző környezetben, mert természetesen a fürdőből és a WC-ből sem maradhatnak el a lenyűgöző kristály lámpák, tükrök, és a látványos Casamance tapéták.

Az átalakítás a lakosztály eredeti gépészeti kiállásainak figyelembe vételével történt, így csak kisebb műszaki átalakítások voltak szükségesek, ezért a meglévő költségkeretet túlnyomórészt a designra és a tér modernizálására lehetett fordítani.

3D látványtervek:

Anyagválogatás:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.