• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Új építésű modern stílusú lakás kulcsrakész kivitelezése - 2016

Budapesten a IX. kerületben megvásárolt új építésű lakás megtervezésére és kulcsrakész kivitelezésére kaptam megbízást ügyfeleimtől, akik mivel több mint 100 km-re laknak, így csak pár alkalommal tudtak feljönni a munkálatok ideje alatt.

Fénykép Fénykép
3D látványterv 3D látványterv

A fenti képen a "3D látványterv" állapotban a konyha rész látványterve szerepel, a "Fénykép" állapotban pedig az elkészült konyha fényképe látható. A falpanelek és az álmennyezet végül nem kerültek beépítésre.

A lakás tervezésénél a főbb szempontok azok voltak, hogy legyen egy hálószoba, melyet a Pestre látogató szülők használnak az itt tartózkodásaik alkalmával, valamint kialakításra kerüljön egy külön lakrész felnőtt, egyedülálló fiúk számára, aki jelenleg már Budapesten él és dolgozik.

A lakás adottságai ezt ideálisan lehetővé is tették, mivel a lakás két oldalán található egy-egy hálószoba fürdővel, középen pedig a konyha és a nappali helyezkedik el.

A hálószobákban a helyszűke miatt minden egyes centiméter kihasználása érdekében egyedileg tervezett és gyártott bútorokat kellett tennünk szinte mindenhová.

A kis konyha hasznos területe egy étkező pult kialakításával megnagyobbításra került, így a pult alatt lehetőség nyílt még tárolóhelyek kialakítására. A konyha többi részén pedig beépítésre kerültek a szükséges háztartási gépek.

A szülői hálóban padlizsán színnel díszítettük a falakat valamint Harlequin Contour tapétájával. A másik hálószobában a férfias színek dominálnak, fekete-szürke színvilág kékkel ötvözve. A nappali színvilága pedig a szürke színek átvezetésével összeköti a hálószobákat.

Az álmennyezetek és a 3D-s falpanelek későbbi időpontban kerülnek majd kivitelezésre, mert a jelenlegi költségkeretbe sajnos végül nem fértek bele.

Az alacsonyabb költségvetés ellenére is sikerült létrehozni egy modern, fiatalos ügyfeleim igényeit kielégítő otthont.

Eredeti állapot:

Tervek és látványtervek:

Kivitelezési munka folyamatban:

Elkészült otthon képei:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.