• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Dunaparti panorámás ingatlan nagypolgári eleganciával - 2016

Dunaparti panorámás ingatlan nagypolgári eleganciával - 2016

Ügyfelem hosszútávra bérelt dunaparti panorámás lakásának a megtervezésére és kivitelezésére kaptam megbízást. A lakásban a kiadás előtt a tulajdonos felújítást végzett, így a szobákban található gipszstukkók és a falszínek adottak voltak, arra azonban lehetőséget kaptunk, hogy elegáns tapéta díszítés kerülhessen fel a falakra.

 A Harlequin tapétái közül választottunk a Coral családból. Elegáns dekoranyagokból készült függönyök kerültek az ablakokra, függönybojtokkal. Fényáteresztőt csak a hálószobába tettünk, mivel a nappali ablakaiból szép kilátás nyílik a Dunára, így annak a látványát nem takartuk el függönyökkel.

A berendezés minden kényelmi funkciót kielégítő klasszikus bútorokból került ki, ügyfelem meglévő ingatlanaiban található bútorok közül válogattam ki az ide megfelelő darabokat. Mivel a bérlemény hosszútávra szól, ezért elképzelhető egy bútorcsere a jövőben, modern eleganciát és luxust tükröző bútorokra. A látványterveken már ebből is láthatnak ízelítőt, a Wenga Manufactura és az Alf Italia bútoraival megvalósítandó enteriőrről.

A lakás eredeti állapotának képei:

Az elkészült tervek képei:

Felújítás folyamatban:

Az elkészült lakás képei:

 

 

 

 


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.