• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Lakás átalakítás glamour stílusban - 2016

Budapest Gazdagréten vásárolt új ingatlant ügyfelem, melyet az elegáns glamour stílusban szeretet volna berendezni. Ehhez kért tervezői segítséget és kérte a látványtervek elkészítését.

A lakás fő adottságait megtartva kellett az új designt megálmodni. Egyedül a fürdőszoba került komolyabban átalakításra, mivel a meglévő fürdő egyáltalán nem volt praktikus és jól kihasználható, így az teljes áttervezésen esett át.

Hálószoba

A glamour hangulatot bronzos bőr fali panelekkel, Wallquest Flower Cameo tapétájának aranyos színű csillogása, tükrös konzolasztalka,és kristállyal díszített lámpákkal teremtettük meg. A lakáson átfutó Golden Rose szín a lágyságot és az eleganciát erősíti, a megjelenik a csillogó textileken valamint a hálószoba tapétái között. A hálószoba különlegességei között a Khroma Toccata Tango fekete bársonnyal díszített tapétája szerepel, bőr falpanelek keretezik az ágyat, és kristály függő lámpák világítják meg a tükrös éjjeli szekrényeket. A fekete bársonyt finomítja a Golden Rose szín, mely a Khroma Toccata Conga Almond tapétáján jelenik meg, valamint a halvány pergamen színű fal.

Konyha és nappali

A konyhába az új konyhabútoron kívül új funkciók is kerültek, mivel ügyfelem komolyabb háztartást vezet és a meglévő konyha nem tudta az igényeket kiszolgálni. A meglévő fekete színű Smeg hűtő adta az ötletet, hogy a konyha egy része magasfényű fekete bútorból készüljön a többi részen pedig magasfényű fehér bútorból álljon, mely így a nappalin végig futó magasfényű fehér bútorokkal is harmonizál.

Bejárat

Fürdőszoba

A fürdőszoba eleganciáját a mosdók feletti kristálycsillár adja meg és az ezüstösen csillogó Tubadzini Odsydian csempék.


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.