• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Kertes sorházi ház átalakítása kivitelezéssel - 2016

A kertes sorházi lakás földszinti részének átalakítására kaptam megbízást a tulajdonostól. A terek egybenyitásával, a világítás modernizálásával és egy új, modern, kényelmes lépcső kialakításával haladtunk első lépésként a megálmodott modern minimál stílus kialakítása felé. Konyha felújítás is szükségessé vált, valamint a földszinten található kis szoba falainak kibontásával kialakításra kerülhetett egy étkező rész is, mely korábban a nappaliban kapott helyet.

Tervek

Étkező felújítás

Az étkező részt egy LED világítással ellátott hangulatos gipszkarton polcrendszerrel és a vidám pisztáciazöld szín játékával dobtuk fel. A pisztáciazöld szín a lakás textiliáiban és a nappaliban is visszaköszön. A gipszkarton falrendszer átfut a nappali falára is, ahol a könyvespolc funkciót is betölti egyben. Az új fém szerkezetű lépcső kényelmes feljutást biztosít az emeletre és jól illeszkedik a modern stílusba.

Konyha felújítás

A konyhába modern gépek kerültek és magasfényű fehér konyhabútor, melyhez egy kis reggeliző rész is csatlakozik. A nappali rész kicsit elszeparált a konyha és étkező résztől, de az ottani bútorok magasfényű fehér színe és a pisztácia zöld falszín, valamint a díszítő elemként használt Harlequin Enigma design tapéta ott is jelentős szerepet kapott és így összeköti, harmonizálja a tereket.

Nappali felújítás

Mivel a házban két tündéri kutyus is lakik így, praktikussági szempontból minden helyiségbe világos színű hidegburkolat került. A nappalit új, földig érő ablakokkal és erkélyajtóval még világosabbá tettük és szabad kilátást engedtünk így a szép kertre és a közeli erdős részre. A világítást újraterveztem, az új igényekhez és az újonnan kialakított funkciókhoz. LED világítással ellátott álmennyezet részek kerültek fel a helyiségek mennyezetére, LED csillárok és helyi világításként falikarok, és lépcső világítás került kialakításra. Az új világítás és az új konyhagépek komolyabb villanyszerelést és az elektromos hálózat bővítést is igényeltek, de a felújítás részeként ezek is megvalósultak.


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.