• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Új építésű lakás tervezése és kivitelezése Budapesten - 2019

Új építésű lakás tervezése és kivitelezése Budapesten - 2019

Fiatal pár keresett meg, hogy a még építés alatt lévő új lakásukat tervezzem meg és a lakás átadása után kivitelező csapatunk valósítsa meg a terveket.

Színvilágban a minimál stílus színeivel dolgoztunk, fehér, bézs és a barna meleg árnyalataival. Modern stílusú, 2 fő részére kényelmes lakás kialakítását kérték tőlünk. Amikor elkezdtük a munkálatokat több dolgot kellett még kivitelező csapatunknak átalakítania a kívánt végeredményért. Az elektromos kiállásokat a megfelelő helyekre kellett áthelyezni a konyhában az egyedi gyártású konyhabútorhoz. A falakat színesre festettük a Héra design festékeivel és dekorációnak Arte tapétákat használtunk.

A tetőre vezető lépcsőre modern üvegkorlátot terveztem a tér légiesítése érdekében, és a laminált padló színével egyező lépcsőlapokat készítettek rá asztalos kollégáink. A lépcső üvegkorlátjának a kivitelezési munkálatait is asztalos kollégáink végezték.

A nappali-konyha-étkező rész világítását is újra kellett gondolni, mert a lakást építő cég erre nem fordított kellő figyelmet. A nappali részhez álmennyezeti elemeket terveztem, melyet kollégáink készítettek el. Az étkező részhez csillár kiállást vittünk és a konyhaszekrény felső szekrényeinek aljába bemart LED szallagot helyeztünk el, mely távírányítóval vezérelhető. Asztalos kollégáink magasfényű fújt konyhát gyártottak le a terveim alapján. A lépcső alatti egyedi tároló bútorok és a hálószoba egyedi gardrób szekrénye is gondos tervezés és gyártás után került be a helyére., így a kis lakásban sikerült megoldani a tárolást és a ruhák elhelyezését is.

A lakásba kerülő ágyazható ülőgarnitúra, valamint az étkező asztal és a hálószobába kerülő ágy a Königs-Art stúdió termékei közül kerültek ki.

3D látványtervek:

Eredeti állapot:

Kivitelezés:

Elkészült lakás:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.