• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Új építésű lakás átalakítása és berendezése Biatorbágyon teljeskörű kivitelezéssel - 2019

Ügyfelünk Biatorbágyon vásárolt egy újépítésű lakást. A lakást a saját igényeihez szerette volna hangolni, ezért felkért, hogy tervezzem meg részükre az ingatlant, és kivitelező csapatunkkal valósítsuk meg a terveket. 

Modern stílusú elegáns lakást szerettek volna, dekor fényekkel és design elemekkel.

A fürdőszobában az egyes mosdó helyére egy kettes mosdót kértek tőlünk, amihez új vízkiállásokat kellett kialakítanunk a meglévő csempék bontása nélkül. Egy különleges mosdószekrényt is terveztünk Ügyfelünknek, üveg tetővel, mely alá behelyezésre kerültek az utazásaik során gyűjtött tengeri kagylók és kövek. Ezeket LED szalaggal világítottuk meg, mely távirányítóval igény szerint kapcsolható a kívánt színre és fényerősségre. A egyedi bútor készítését asztalos kollégáink valósították meg.

A lakásban mennyezeti hűtő-fűtő rendszer található, ezért álmennyezetek készítése nem volt megoldható, még a nagyobb lámpák elhelyezése is problémát jelentett. A megoldást az Orac világítástechnikai dekor lécei jelentették, amelyekben LED szalagokat tudtunk elhelyezni.

A lakás kis mérete megnehezítette, hogy minden igényét megvalósítsuk Ügyfelünknek, de egyedi tervezésű bútorainkkal sikerült a tereket megfelelően és élhetően berendezni számukra. A konyha magasfényű fújt lapokból készült és a nappalival egy elegáns bárpult résszel kapcsolódik össze, melynél a világítás szintén különleges módon került megoldásra. A bárpult részen a világítást a mennyezetre ragasztott magasfényű fújt bútorlapokban elhelyezett lencse spotok biztosítják, valamint az italtartó polcokban elhelyezett világítás adja. A nappaliban a TV felkerült a falra, melyhez gipszkartonból készítettünk előtét falat, és elé egy elegáns elektromos kanadallót helyeztünk el. A falakat a Héra Design festékeivel színesre festettük, és elegáns Harlequin - Radial design tapétákkal dekoráltunk őket. A nappali ékessége az élő növényfal lett, melyet a Plant-art kertészeinek szakértelmével valósítottuk meg.

Kivitelező csapatunk új elektromos kiállásokat készített a szükséges helyeken, kialakították az új LED világításokat, tapétáztak, festettek, vizet szereltek az új mosogatóhoz és az új mosdókhoz. Mindent felszereltek a szükséges helyekre, felrakták a tükröket, képeket, függönyöket és összeszerelték a bútorokat.

A végeredmény Ügyfelünk igényeit teljes mértékben kielégítő, elegáns, modern és kényelmes otthon lett.

3D látványtervek:

Eredeti állapot:

Kivitelezés:

Elkészült lakás:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.