• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Szakmai továbbképzés a Lakberendezők Országos Szövetségénél - 2021
Szakmai továbbképzés a Lakberendezők Országos Szövetségénél - 2021

Szakmai továbbképzés a Lakberendezők Országos Szövetségénél - 2021

Lakberendezőként is fontos a szakmai továbbképzés és az újdonságok figyelemmel kísérése, hogy naprakész megoldásokkal szolgáljunk Ügyfeleinknek.

Egy egész napos szakmai napon vehettünk részt a Lakberendezők Országos szövetségének rendezésében a Kopaszi-gáton idén szeptemberben. Az elmúlt években már hagyománnyá vált ez a rendezvény minden év szeptemberében. Sajnos a COVID járvány miatt a tavalyi évben ez elmaradt, ezért már mindenki nagyon várta az idei rendezvényt.

Itt megismerkedhettünk az új okos otthon rendszerekkel a Schneider Electric-től, új Mile gépekkel, dizájn Kludi és Geberit termékekkel. Új textil trendekkel a JAB-tól, különleges beltéri ajtó rendszerekkel a JAP-tól. Láthattunk speciális gipszkartonozási módszereket a RIGIPS-től, különleges üveg felhasználási lehetőségeket az AGC cégtől. A rendezvényen 17 cég tartott rövid worshop-ot a termék kínálatából és azok felhasználási lehetőségeiről.


Jogi nyilatkozatok

Vónya Tímea

Mesterdiplomás Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja

Elérhetőségek

© 2024 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.