• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Tervezés, tanácsadás Bemutatótermünkben a kialakult helyzetben

A koronavírus miatt kialakult helyzetben irodánk és Bemutatótermünk új módon, online és virtuális felületek segítségével is dolgozik. 

Továbbra is zökkenőmentesen tudjuk teljesíteni a tervezési és tanácsadási feladatainkat meglévő és új Ügyfeleink számára személyesen vagy online felületeken keresztül is. A tervezéseknél a személyes konzultációkat és tervegyeztetéseket az Ügyfél kívánsága szerint online is tudjuk biztosítani a Skype segítségével. Természetesen az egészségügyi előírások betartása mellett személyesen is sor kerülhet tanácsadásra, terv egyeztetésre vagy helyszíni felmérésre. Skype elérhetőségünk: Attraktív Design Stúdió (az alábbi képre kattintva felveheti velünk a kapcsolatot)

skype-logo.jpg

Nézzétek meg egyik legújabb tervünket, mely egy glamour-os stílusú hálószoba gardróbbal. A látványterveket is láthatjátok itt, és mellé nézzétek meg a Bemutatótermünkben készült anyagválogatást, melyet videón élőben tudtunk bemutatni Ügyfelünknek is. Várunk mindenkit továbbra is!

A tervek megvalósítását pedig komplett kivitelező és asztalos csapatunk továbbra is megoldja Ügyfeleink részére!

Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk az Attraktív Design Stúdió csapatának nevében!


Jogi nyilatkozatok

Vónya Tímea

Mesterdiplomás Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja

Elérhetőségek

© 2024 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.