• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Salon Budapest 2021 Design kiállítás beszámoló
Salon Budapest 2021 Design kiállítás beszámoló

Salon Budapest 2021 Design kiállítás beszámoló

Az elmúlt években már megrendezésre került a Salon Budapest lakberendezési és dizájn kiállítás, mely egy év kihagyás után most ismét megtekinthető volt az Arénában.

A kiállítás a Milánóban minden tavasszal megrendezésre kerülő Salone Del Mobile nemzetközi dizájn kiállításhoz hasonlóan rendezik meg itthon is mostmár évenként.

A nemzetközi és hazai cégek standjait enteriőr-szerűen rendezték be. A fürdőszoba világát bemutató standokon teljes fürdőszobákat tekinthetünk meg. Különböző stílusú termékeket nézhettünk meg a szaniterek világából a RAVAK és a WELLIS standokon. Különleges csempéket és burkolási módokat láthattunk az Ardiente csempeháztól és a Palatinus Fürdőszoba szalonból, valamint a mozaikok világából is láthattunk néhány különlegességet.

Exkluzív és szemet gyönyörködtető kristály lámpákat és csillárokat mutatott be a Manooi. A dizájn bútorok világát például az Olasz Molteni bútorok képviselték, de bepillantást nyerhettünk a Bretz bútorok elegáns, színes világába is. A gyártókat és kiállítókat szinte felsorolni is nehéz. A látogatók minden stílusban láthattak enteriőr részleteket és lehetett válogatni, hogy minimál, modern, glamour, high-tech vagy éppen a tradícionális (nagypolgári) stílusú termékek állnak a látogatóhoz közel.

Készítettünk egy kis élménybeszámolót, melyből megpróbáljuk a kiállítás hangulatát és szépségét átadni mindenkinek.


Jogi nyilatkozatok

Vónya Tímea

Mesterdiplomás Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja

Elérhetőségek

© 2024 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.