• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Salone Del Mobile 2019 | Milano | Porada

Minden a fa szeretetéből született. A masszív fa, amin azok a szakemberek dolgoztak akik tudják, hogyan kell egy farönköt egy műalkotássá változtatni. A Porada eredete ebből a szenvedélyből származik.

 A céget 1968-ban alapította Luigi Allievi azzal a céllal, hogy bővítse a székek gyártását, amit 1948-ban kezdtek el.

A fiai támogatásával -akik a Porada cég promóterei lettek akárcsak ő maga-, a cég alapjainak a minőséget és szakmaiságot tették meg. A kiválló minőség és a faipari gyártásban szerzett jelentős tapasztalat rövid időn belül szilárd és jól meghatározott identitást adott a társaságnak, amely napjainkban kifinomult termékekben fejeződik ki, melyek hozzájárulnak az otthonos környezet kialakításához, ahol a mindennapi élet szükségletei teljesülnek.

A nemzetközi közösség elismerésének kulcsa az, hogy a Porada képes megtalálni a megfelelő egyensúlyt a forma és a funkció között minden bútordarabban, együtt egy elegáns és fejlett ízléssel, ami ugyanakkor mértékletes és létfontosságú ahhoz, hogy időben tartóssá váljon. Egy olyan munka, melyben fél évszázad alatt sikerült megvalósítani az alapító álmát.


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.