• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Salone del Mobile Milano 2014 - nemzetközi bútorvásár körképe

2014-ben 53. alkalommal nyitotta meg a kapuit a Milánói Nemzetközi Bútorvásár, amely idén az EuroCucina és a Nemzetközi Fürdőszoba Kiállítással együttesen került megrendezésre április 8 és 13 között.

Az összesen 340.000 négyzetméternyi kiállító területen több mint 1700 kiállító mutatta be legújabbbútorait, kiegészítőit, konyhai és fürdőszobai termékeit. Milánó az idén is a design fővárosa volt egy hétig, hiszen a szervezők 160 országból mintegy 300.000 látogatóra számítottak.

A Nemzetközi Bútorvásáron ismét három kategóriában – klasszikus, modern és design –állították ki új bútoraikat és kiegészítőiket a vezető nemzetközi bútorgyártó cégek. Néhány gyártó a kedvenceim közül: Living Divani, Minotti, Giorgetti, Fendi, Il Loft, Fiam, Reflex. De láthattunk különlegességeket is, bútor kollekcióval jelentkezett a Sicis és a divatházak közül a Versace és a Trussardi is megmutatta , hogy a bútor gyártásban is tud divatot teremteni.
Több jól ismert cég tért vissza a vásárra, mint például a Flötotto, Gebr. Thonet, Treca, Wittman. Az EuroCucina vezető olasz és nemzetközi konyhabútorgyártói között idén is láthattuk például az Alno, a Cesar és a Dada, a Pedini és a Mobalpa termékeit. A nagy fürdőszobagyártók közül ott volt többek között a Florim, a Geberit, a Kartell by Laufen és a Graff.

 


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.