• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Salone Del Mobile 2019 | Milano | Giorgetti

Ebben a részében a Giorgetti standját mutatom be, ami régóta a nagy kedvenc bútorgyártóim közé tartozik elegáns, mégis modern vonalvezetésű bútoraival és lámpáival, anyaghasználatban pedig a bőrök valamint a természetes fa mintázatok és színek széles skáláját alkalmazzák.

További jellemzően felhasznált anyagok -amit az utóbbi években egyre gyakrabban és nagyobb mennyiségben használnak- a márvány az asztallapokhoz és a különféle üvegek, tükrök valamint a fényes polírozott vagy krómozott fémbetétek. A kiállított lakberendezési tárgyak idén is lenyűgözőek voltak, az illesztések pontosak, a luftok párhuzamosak, az felhasznált vasalatok magas minőségűek, így az ajtók és fiókok záródása könnyedén megy, önbehúzósak és becsapódás mentesek.

A Giorgetti standon láttam egy különleges asztaldíszt, mely üveglapokból állt és bizonyos szögből nézve egy lebegő gömböt lehetett benne látni:

 


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.