• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Környezetbarát falfestmények a modern lakberendezési stílus új trendjében

Ezekkel a környezetbarát falfestményekkel egyszerűen és gyorsan alakíthatjuk át nappalinkat, hálószobánkat vagy lakásunk bármely részét a modern lakberendezési stílus egyik legújabb trendjével.

Új designt, egyedi hangulatot teremthetünk a  faldíszítések segítségével, melyek a modern lakberendezési stílus egyik legújabb kelléke.

Ezek a falfestmények környezetbarát technológiával kerülnek nyomtatásra. Négy féle alap választható, a kívánt felületekre ragasztással vihetőek fel. Méretük egyedi igények szerint alakítható.

A fali képek között található öntapadó anyag, mely lehetővé teszi, hogy akár többször áthelyezzük a falfestményeket egyik helyiségből a másikba. A falra való felhelyezése és leszedése a falat nem károsítja, nem hagy nyomot a falon.

Vizes helyiségekbe és egyenetlen falakra extra tartós vinil alappal érdemes felhelyezni őket, ragasztással. Ez az anyag légáteresztő, így sem a fürdőszobában, sem a konyhában nem fog penészedni a fal alatta. Az ezzel az alappal ellátott modern kép enyhén vizes ruhával tisztítható.


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.