Sport butik berendezési tervei - 2013

Legutóbbi munkám egy budapesti 67 m2-es sportruházatot áruló üzlet 3d-s látványterveinek készítése és kialakítása. A megrendelő fő szempontja az üzlet áttekinthetősége, egyszerű elrendezése volt. 

A túrafelszerelések és síruházat termékkör miatt az enteriőrben természet közeli hangulat megteremtése volt a cél. Ezért a berendezésnél felhasznált anyagok között a fa szerepelt az első helyen. Színek tekintetében pedig a hegyek és erdők színei -barna, zöld, sárga- színek kerültek előtérbe. A hegyek szimbólumaként  csúcsos rakodópolcok kerültek az üzletben elhelyezésre. A fa szépsége és természetessége megjelenik  farönkök formájában, visszaköszön a tükrök keretein és a kis dohányzó asztal lábain is, valamint a fa háncsokból készült lámpákon is. Az íves fali polcok a kavicsok formavilágát jelenítik meg, a tükrök pedig légiességet szimbolizálják.

Az üzlet hátsó részén elhelyezett eladópultból az üzlet minden részére jó a rálátás. A vevők kényelmesen körbe tudják járni a fal oldalán elhelyezett polcokat. A próbafülke pedig az eladó pult melletti sarokban kapott helyett, így az eladó könnyen a vevő rendelkezésére tud állni ruhapróbálás közben is.

Az egyedi bútorokat a terveim alapján készítette el asztalos kollégám. A beszerelésük pedig már rutin szerűen történt. Az ajtók helyére a padlóval harmonizáló anyagból készültek modern tolóajtók. A háztartási gépek és kiegészítők beszerzése pedig  együtt halad a berendezési munkálatokkal.

 

Portfolio

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja