Békásmegyeri lakás átalakítása - 2015

Az 54 m2-es lakótelepi lakást 24 éves fiatal, férfi tulajdonosának elképzelései szerint álmodtuk meg. A lakás helyiségein férfias jegyek vonulnak végig, mind színekben, mind pedig elgondolásokban, egyszerű letisztult formavilággal párosítva

A lakásban az egyik legnagyobb kihívást a konyha kialakítása jelentette, mivel a hely adta lehetőségeket összhangba kellett hozni a megrendelő igényeivel és a lakótelepi lakások általános lehetőségeivel. A konyhának komolyabb főzésekre is alkalmassá kellett válnia, mivel ez az egyik hobbija a megrendelőmnek, ehhez pedig nagy készítő felületek is kellettek. Az étkezések lebonyolítására csak egy kis reggeliző és készítő pult szerepet betöltő bárszékkel ellátott konyhapult került elhelyezésre ebben a helyiségben.

A fiatalos modern stílust a konyhában a bútorok színválasztásával és a Zalakerámia hangulatos Ildikó csempe családjával termtettük meg, melyhez egy játékos álmennyezet társul a megfelelő világítás biztosítására.

Fürdőszoba színvilága és geometriai mintái a teljes egészében a férfias jelleget erősítik. A Zalakerámia Petrol csempe családja segített ebben nekünk, valamint az épített fürdőszoba pult erőteljessége.

A lakás eredeti állapotának képei:

Az elkészült látványtervek:

Portfolio

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja