Kedvenc lámpáim és tipusai: asztali, álló, függesztett lámpa és falikar

Lámpákkal biztosítjuk lakásunkban a megfelelő világítást. A  tökéletes világítás biztosítása egészségünk és hangulatunk szempontjából rendkívül fontos, de a jól megtervezett és előre átgondolt világítással felöltöztetjük lakásunkat, irodánkat, üzletünket. 

Más célt szolgálnak a függesztett mennyezeti lámpák, melyek az adott helyiséget felülről egészében világítják meg és más a szerepük az asztalon elhelyezett asztali lámpáknak, melyek a hangulatvilágításon kívül, a munkaterületet látják el elegendő fénnyel. A lámpák megvásárlása előtt gondoljuk végig mindig a világításban betöltött szerepüket, győződjünk meg arról is, hogy milyen típusú égővel tudja a fényt biztosítani a helyiség számára, gyakran a számunkra kedves lámpából több darab elhelyezése szükséges az elegendő fényviszonyok eléréséhez, vagy kiegészítő világítás szükséges egy jól megválasztott állólámpa, falikar formájában.

Egy jól kiválasztott lámpa nemcsak a lakás ékessége lehet, hanem hangulatával, megfelelő fényével melegséget, otthonosságot teremt.

Az oldalon látható termékekkel kapcsolatban további információkért vagy árajánlatért kérjük lépjen velünk kapcsolatba email-en vagy telefonon a +3630/268-9898-as telefonszámon.

Asztali lámpák:

Álló lámpák:

Függesztett lámpák: 

Falikarok:

 
 
 

 

 

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja