Salone Del Mobile 2019 | Milano | Elledue

Az 1972-ben alapított és a mai napig családi tulajdonban lévő Elledue vezető cég a luxus kortárs-klasszikus bútorpiacon.

Az Elledue világszerte elért sikerei azon alapulnak, hogy kiválló minőségű, innovatív designt és rendkívül részletes bútorkollekcíót kínálnak, melyek egyedi igényekhez igazíhatók. Szenvedélyesek az egyediség iránt, és termékeik számára mindíga a legújabb és legmodernebb anyagokat, szöveteket és végzárásokat választják. Ami elválasztja őket a versenytársaktól az az, hogy elkötelezettek a gyártás Olaszországban tartása mellett, különösen a Brinza kerületben.

Bútor kollekciójuk - amit saját maguk vagy nemzetközi építészek által terveztek - sajátos hangulatot és inspirációt mutatnak, és sokszínű választékuk teljesen eltérő ízléseket is kielégít. Szeretik a stílusukat Avant-Garde Classic-nak nevezni, hiszen a megközelítésük újragondolja a klasszikus bútorokat egy friss, merész és modern vonalon. Ezt az egyik oldalon a mesteri kézművességgel, míg a másik oldalon modern technológiák felhasználásával érik el. A bútormodellek mögötti kreatív elmék Walid Fleihan, Andrey Vega, Giovanni Pagani és a családon belüli Alex-Charles duo.

Hosszú távú szakértelem a csúcsminőségű bútorgyártásban és a kiskereskedelmi bemutatótermek, a belsőépítészek és az építészek teljes körű szolgáltatásaival az Elledue tökéletes partnere a személyre szabott belsőépítészeti projektek fejlesztéséhez, gyártásához és telepítéséhez.

Az Elledue a Salone del Mobile rendszeres kiállítója 1973 óta és részt vesz a világ legjelentősebb tervezési és bútorkiállításain, mint például a Maison et Objet, a Crocus Expo és meghívást kapott a rangos Salone del Mobile.Milano Shanghai első kiadására.

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja