Környezetbarát falfestmények a modern lakberendezési stílus új trendjében

Ezekkel a környezetbarát falfestményekkel egyszerűen és gyorsan alakíthatjuk át nappalinkat, hálószobánkat vagy lakásunk bármely részét a modern lakberendezési stílus egyik legújabb trendjével.

Új designt, egyedi hangulatot teremthetünk a  faldíszítések segítségével, melyek a modern lakberendezési stílus egyik legújabb kelléke.

Ezek a falfestmények környezetbarát technológiával kerülnek nyomtatásra. Négy féle alap választható, a kívánt felületekre ragasztással vihetőek fel. Méretük egyedi igények szerint alakítható.

A fali képek között található öntapadó anyag, mely lehetővé teszi, hogy akár többször áthelyezzük a falfestményeket egyik helyiségből a másikba. A falra való felhelyezése és leszedése a falat nem károsítja, nem hagy nyomot a falon.

Vizes helyiségekbe és egyenetlen falakra extra tartós vinil alappal érdemes felhelyezni őket, ragasztással. Ez az anyag légáteresztő, így sem a fürdőszobában, sem a konyhában nem fog penészedni a fal alatta. Az ezzel az alappal ellátott modern kép enyhén vizes ruhával tisztítható.

Az oldalon látható termékekkel kapcsolatban további információkért vagy árajánlatért kérjük lépjen velünk kapcsolatba email-en vagy telefonon a +3630/268-9898-as telefonszámon.

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja