• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Egyedi gyártású ÉTKEZŐ vagy TÁRGYALÓ ASZTAL különleges anyagokból az Ön igényeire szabva

Egyedi méretekben és különböző anyagokból és felületminőségben készülhet ez az asztal. Különböző anyagok állnak rendelkezésre a különböző lakberendezési stílusokhoz. Cégünk asztalos csapata az Ön igényeire szabva készíti el az asztalt.

Glamour, Art Deco, vagy Nagypolgári stílus esetében például kítünő választás lehet a fafurnéros felület magasfénnyel és hozzá elegáns bőr részekkel és csillogó dekorüveg betéttel.

A tükördekoros lábazati díszítés és talp lehet bármilyen színű, vagy elhagyható teljesen. Minimál stílusnál például tudunk egyszerű króm talppal is dolgozni.

A bőrök és a festett dekorüvegek színét a fafurnér színvilágához tudjuk igazítani. Minimál vagy modern stílusnál a felületek lehetnek selyemfényű, vagy magasfényű fújt felületek dekorüveg betéttel.

Az asztal fix asztallappal készül, 80 cm és 160 cm között bármekkora átmérővel kérhető. Az asztal ára a választott anyagoktól és gyártandó mérettől függ.

Egyedi gyártású étkező vagy tárgyaló asztal különleges anyagokból az Ön igényeire szabva

Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.