Vónya Tímea

Lakberendező

Vónya Tímea lakberendező vagyok. A megszokottól eltérően mutatom be magamat és a hitvallásomat a lakberendező szakmáról.

Kislányként is vonzott a szépség és a harmónia és mindenhol ezt kerestem.

„Az édes otthon nem a véletlen műve.” (Conran) Hogy igazán jól sikerüljön, pont olyan legyen, amit Ön megálmodott és pont annyi költségvetésből, ami a rendelkezésre áll, ehhez kell egy lakberendező, aki a szakértelmével megvalósítja ezeket.

„Célom, hogy megmutassam a dolgok belső szépségét, a jelentéktelenben rejtőző szépséget.” (Lucien Hervé) Lakberendezőként meg kell ismernem az ügyfeleim igényeit, a család szokásait, hobbijait  meghallgatom az elképzeléseket, így egy kicsit az ügyfeleim „bizalmasává” válok, mint egy jó barát. Ezek után ráhangolódom a berendezendő térre és megálmodom az otthont, melyet szeretne. Összhangba hozom a valóságot az álmokkal és a térrel.

„A titok, hogyan leljük örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne.” (Pearl Sydenstricker Buck) Az alkotás mindig örömmel tölt el, szeretem látni, amikor a lakberendező munkám eredményeként létrejött enteriőr a megbízóm megelégedettségére szolgál és boldogság tölti el az új otthonában. Ennek érdekében igyekszem precízen és szakmailag naprakészen dolgozni. A munkám során nap, mint nap ezt érzem: „A tökéletes munka titka az élvezet, amit találunk benne.” (Arisztotelész)

Lakberendezési stílusok tekintetében nem vagyok elkötelezettje egyiknek sem. Mint lakberendező megpróbálok ráhangolódni az igényekre és a kívánt stílus szerint hozom létre az enteriőrt. Szívesen mozgok a design világában is, figyelemmel kísérem az újdonságokat. Igyekszem szem előtt tartani azonban: „A divat múlandó, a stílus örök.” (Y. S. Laurent) Amikor lehetőségem van rá és elfogadja a megbízóm is, akkor szeretek különlegességeket alkalmazni. „Légy Önmagad. A világ imádja az eredetit.” (Ingrid Bergman)

A lakberendező munkám során tökéletes összhang elérésének érdekében szívesen alkalmazom a térrendezés tudományát, a Feng Shui egyes elemeit, amennyiben a megrendelőm is elfogadja ezt. „Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, ami eltölti ott az embereket!” (Márai Sándor)

Amikor elkészül a munka, melyet szívvel-lélekkel készítettem el, időt, energiát, fáradtságot nem kímélve, akkor olyan érzés tölt el lakberendezőként, mintha én is része lennék az enteriőrnek. „Add nevedet a munkádhoz! Minden elvégzett feladat a saját önarcképed.” (Ismeretlen szerző)

Vónya Tímea
Vónya TímeaLakberendezőoffice@attraktivdesign.hu

Időpontot kérek

Üzenetet küldök

Lakberendezési szolgáltatásaink

Lakberendezési tervezés

Lakberendezési tervezés

A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig több féle csomagokból választhat.

A korábbi munkáimról részletes leírásokat a lakberendezői portfolio oldalamon talál.

3D látványtervek készítése
Lakberendezési tanácsadás
Egyedi bútorok tervezése és gyártása
Bemutatóterem

Bemutatóterem

Nálunk egy helyen megtalálja otthona, irodája vagy egyéb közületi tér berendezéséhez szükséges elegáns tapétákat, textíliákat, lámpákat vagy egyedi tervezésű konyháját, gardróbját, bútorait. Nyugodt körülmények között, személyre szabottan, lakberendező segítségével válogathat termékeink között rugalmas nyitvatartási időben, előzetes bejelentkezés alapján.

Kivitelezés
Házhozszállítás
Kulcsrakész átadás

Miért válasszon minket?

1

Kreatív ötletek

Ügyfeleimmel együttműködve igyekszem az igényeiknek maximálisan megfelelő enteriőr megtervezni úgy, hogy közben a saját ötleteimet is beleszövöm a tervekbe, így végül olyan eredmény születik, amely lenyűgözi Megrendelőimet.
2

Precíz tervezés

A 3D-s látványtervező program segítségével készült terveken pontos méretekkel dolgozunk, így valósághű képet kap a készülő enteriőrről még mielött az elkészülne.
3

Gondos kivitelezés

Az elkészült tervek alapján megbízható, rutinos szakembereink végzik a kivitelezési munkálatokat, akikel már évek óta összhangban dolgozunk együtt.

Időpontot kérek

Üzenetet küldök

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja